Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aday adayının aracı kundaklandı

ASAYİŞ 15.01.2019 - 10:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3501+ kez okundu.
 

Aday adayının aracı kundaklandı

AK Partili aday adayının aracını ateşe verip kaçtılar

AYDIN - Aydın’ın Köşk ilçesinde AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Yaşar Baş’a ait otomobil henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kundaklandı. Polis tarafından el konulan olayda aracı kundaklayıp kaçtığı belirtilen şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay sabah karşı saat 04:10 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çarşı Mahallesi Şehit Er Mehmet Aydın Sokak üzerinde park halinde olan 09 U 4339 plakalı otomobil henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından ön camına yanıcı madde dökülerek ateşe verildi. Bir anda sokaktaki araçtan alevlerin yükseldiğini gören çevre sakinleri bir yandan yangına müdahale ederken diğer yandan da polis itfaiyeden yardım istedi. Kısa sürede bölgeye gelen ekiplerin yardımı ile yangın söndürüldü. Görgü şahitleri olayı, “Gece saat 04:10 sıralarında bir kişi aracın yanına yaklaştı. Önce aracın üzerine bir şeyler döktü ardından ateşe verip kaçtı” diye konuştu. Polis ekipleri olayı gerçekleştiren kişi ya da kişileri tespit edebilmek için bölgedeki güvenlik kameralarına incelemeye aldı.
AK Partili aday adayının aracını ateşe verip kaçtılar

AYDIN - Aydın’ın Köşk ilçesinde AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Yaşar Baş’a ait otomobil henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kundaklandı. Polis tarafından el konulan olayda aracı kundaklayıp kaçtığı belirtilen şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay sabah karşı saat 04:10 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çarşı Mahallesi Şehit Er Mehmet Aydın Sokak üzerinde park halinde olan 09 U 4339 plakalı otomobil henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından ön camına yanıcı madde dökülerek ateşe verildi. Bir anda sokaktaki araçtan alevlerin yükseldiğini gören çevre sakinleri bir yandan yangına müdahale ederken diğer yandan da polis itfaiyeden yardım istedi. Kısa sürede bölgeye gelen ekiplerin yardımı ile yangın söndürüldü.

Görgü şahitleri olayı, “Gece saat 04:10 sıralarında bir kişi aracın yanına yaklaştı. Önce aracın üzerine bir şeyler döktü ardından ateşe verip kaçtı” diye konuştu. Polis ekipleri olayı gerçekleştiren kişi ya da kişileri tespit edebilmek için bölgedeki güvenlik kameralarına incelemeye aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.