Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Adalet yürüyüşüne Efeler damga vurdu

SİYASET 30.06.2017 - 19:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3357+ kez okundu.
 

Adalet yürüyüşüne Efeler damga vurdu

Adalet yürüyüşüne efe grubu ile katılan Altungün, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi

AYDIN- Kuşadası eski belediye başkanı M. Esat Altungün efeler ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Hendek yolunda buluştu ve Adalet yürüyüşüne destek verdi. Kuşadası’ndan gece otobüslerle hareket eden Efeler, Kuşadası ve Aydın’ın çevre ve kültür örgütleri AYÇEP ve KUŞÇEP üyeleri ile birleşerek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Düzce-Hendek yolunda buluştu. Altungün ve arkadaşları ile birlikte adalet yürüyüşüne destek veren efeler, Kemal Kılıçdaroğlu ile renkli görüntüler oluşturdu. Yürüyüşün ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen eski Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, efeler ile birlikte adalet yürüyüşüne katılarak, Kuvay-i Milliye ruhunu çağrıştırdıklarını söyledi.
Adalet yürüyüşüne efe grubu ile katılan Altungün, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi

AYDIN- Kuşadası eski belediye başkanı M. Esat Altungün efeler ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Hendek yolunda buluştu ve Adalet yürüyüşüne destek verdi.

Kuşadası’ndan gece otobüslerle hareket eden Efeler, Kuşadası ve Aydın’ın çevre ve kültür örgütleri AYÇEP ve KUŞÇEP üyeleri ile birleşerek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Düzce-Hendek yolunda buluştu. Altungün ve arkadaşları ile birlikte adalet yürüyüşüne destek veren efeler, Kemal Kılıçdaroğlu ile renkli görüntüler oluşturdu.

Yürüyüşün ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen eski Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, efeler ile birlikte adalet yürüyüşüne katılarak, Kuvay-i Milliye ruhunu çağrıştırdıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.