Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Adalet nerede?

SİYASET 27.09.2019 - 11:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4048+ kez okundu.
 

Adalet nerede?

AK Parti Efeler İlçe Yönetim Kurulu Eski Üyesi Levent Sabancı, kendi tabiriyle “Bomba”yı patlattı yine sosyal medya hesabından.

AYDIN- Devletin, ‘Toplu Yararına Program’ olarak adlandırdığı geçici işe yerleştirme uygulamasında yapılan partizanlık ve ayrımcılık, AK Parti Teşkilatı içinde ‘Adalet isyanı’na dönüşürken, bir de işe ihtiyacı olup AK Partili olmayan vatandaşın ‘Adalet isyanı’nı düşündürecek boyuttu. Levent Sabancı’nın sosyal medya hesabından gösterdiği “Son TYP alımlarında tam bomba olmuş, 56 köy sayesinde 4. vekili çıkaran Aydın Teşkilatı, nedense son TYP alımlarında köylerden kimseyi almama kararı almış. Bu nasıl iştir, anlatsınlar teşkilata Dalama Mahallesi’nde 2 okul var, 6 ķişi eleman lazım. Ama nedense Dalama'dan sadece 1 kişi alınıyor. Diğer 5 kişi Aydın merkezden alınıyor” alınıyor isyan ve tepkisi, gerçeği gün yüzüne çıkarıyor. Sabancı “Ovaeymir’de oturan ablamız Dalama'ya nasıl gidecek soruyorum size her gün? Dalama Aydın'a 30 km uzaklıkta. Bu vatandaşlar her gün Dalama'ya nasıl gidip gelecekler? Yine merkez mahallelerden, mahalle başkanlarına ‘sadece 1 isim verme hakkınız var’ deniyor. Ama nedense bir takım yönetici arkadaşlar, mahallesinden 8 kişiyi işe aldırıyor. Hısım akraba ve komşusunu işe aldırıyor. Sonra mahalle ayağa kalkıyor” ifadeleriyle olayı sorgularken, ister istemez, “Kamu kurumları AK Parti’nin arka bahçesi mi oldu” sorusu akla geliyor. AK Parti Eski Yöneticisi Levent Sabancı, bu durumu “Kul hakkı” sorgulamasından da geçirerek, “Tüm mahalle başkanları şu an ilçe yönetimine tepkili. Sizin kul hakkı anlayışınızla bizim kul hakkı anlayışımız aynı değil, olmasın da zaten” diyor. “Adalet nerede?” sorusunu gündeme getiren bu uygulamanın Milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı tarafından iyice incelenmesini de öneren Sabancı, sözlerini, “Vekiller ve il başkanı son alımları iyi inceleyin. Sizin iğne ucuyla kazıdıklarınızı bunlar kaşık kaşık dağıtıyorlar, teşkilatları gözden geçirin. Mahalle başkanları ve köy temsilcilerini ilçe yönetimi olmadan acil bir toplantı düzenleyip dinlemenizi tavsiye ederim” şeklinde bitirdi. İşte Levent Sabancı'nın paylaşımı:
AK Parti Efeler İlçe Yönetim Kurulu Eski Üyesi Levent Sabancı, kendi tabiriyle “Bomba”yı patlattı yine sosyal medya hesabından.

AYDIN- Devletin, ‘Toplu Yararına Program’ olarak adlandırdığı geçici işe yerleştirme uygulamasında yapılan partizanlık ve ayrımcılık, AK Parti Teşkilatı içinde ‘Adalet isyanı’na dönüşürken, bir de işe ihtiyacı olup AK Partili olmayan vatandaşın ‘Adalet isyanı’nı düşündürecek boyuttu.

Levent Sabancı’nın sosyal medya hesabından gösterdiği “Son TYP alımlarında tam bomba olmuş, 56 köy sayesinde 4. vekili çıkaran Aydın Teşkilatı, nedense son TYP alımlarında köylerden kimseyi almama kararı almış. Bu nasıl iştir, anlatsınlar teşkilata Dalama Mahallesi’nde 2 okul var, 6 ķişi eleman lazım. Ama nedense Dalama'dan sadece 1 kişi alınıyor. Diğer 5 kişi Aydın merkezden alınıyor” alınıyor isyan ve tepkisi, gerçeği gün yüzüne çıkarıyor.

Sabancı “Ovaeymir’de oturan ablamız Dalama'ya nasıl gidecek soruyorum size her gün? Dalama Aydın'a 30 km uzaklıkta. Bu vatandaşlar her gün Dalama'ya nasıl gidip gelecekler? Yine merkez mahallelerden, mahalle başkanlarına ‘sadece 1 isim verme hakkınız var’ deniyor. Ama nedense bir takım yönetici arkadaşlar, mahallesinden 8 kişiyi işe aldırıyor. Hısım akraba ve komşusunu işe aldırıyor. Sonra mahalle ayağa kalkıyor” ifadeleriyle olayı sorgularken, ister istemez, “Kamu kurumları AK Parti’nin arka bahçesi mi oldu” sorusu akla geliyor.

AK Parti Eski Yöneticisi Levent Sabancı, bu durumu “Kul hakkı” sorgulamasından da geçirerek, “Tüm mahalle başkanları şu an ilçe yönetimine tepkili. Sizin kul hakkı anlayışınızla bizim kul hakkı anlayışımız aynı değil, olmasın da zaten” diyor.

“Adalet nerede?” sorusunu gündeme getiren bu uygulamanın Milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı tarafından iyice incelenmesini de öneren Sabancı, sözlerini, “Vekiller ve il başkanı son alımları iyi inceleyin. Sizin iğne ucuyla kazıdıklarınızı bunlar kaşık kaşık dağıtıyorlar, teşkilatları gözden geçirin. Mahalle başkanları ve köy temsilcilerini ilçe yönetimi olmadan acil bir toplantı düzenleyip dinlemenizi tavsiye ederim” şeklinde bitirdi.

İşte Levent Sabancı'nın paylaşımı:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.