Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Acil personeline ambulans sürüş eğitimi verildi

SAĞLIK 09.02.2019 - 14:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3677+ kez okundu.
 

Acil personeline ambulans sürüş eğitimi verildi

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ve hastanelerde görevli ATT ve AABT’lere yönelik olarak teorik ve uygulamalı ambulans sürüş teknikleri eğitimi gerçekleştirildi.

AYDIN - Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Modül Eğitimleri kapsamında Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim Birimi tarafından organize edilen, il ve ilçelerde Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ile hastanelerde görev yapan ATT ve AABT’lere Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi (ASTE) konusunda teorik ve pratik eğitim verildi. İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim Birimi bünyesindeki eğitmenler tarafından verilen eğitim, teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirildi. Eğitim kapsamında kursiyerlere ilk gün teorik olarak araç mekaniği, araç bakımı ve temizliği, sürüş hazırlıkları, araç güvenlik sistemleri, ambulanslarda hız problemleri, araç kontrolü, geçiş üstünlüğü, virajlar, sollama kuralları, trafikteki özel durumlar, ambulanslarda siren kullanımı, ambulans kazaları konusunda bilgi verildi. Daha sonraki 3 gün ise pratik uygulamalara geçildi. Uygulamalarda t-sokak, günlük bakım, paralel park, şerit değiştirme, akü takviye, panik fren, kontrollü fren, stepne değiştirme, kaçamak manevra, ileri slalom, kar zinciri konularında eğitim verildi. 18 personelin katılımıyla 4 gün devam eden eğitim başarıyla tamamlandı.
Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ve hastanelerde görevli ATT ve AABT’lere yönelik olarak teorik ve uygulamalı ambulans sürüş teknikleri eğitimi gerçekleştirildi.

AYDIN - Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Modül Eğitimleri kapsamında Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim Birimi tarafından organize edilen, il ve ilçelerde Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ile hastanelerde görev yapan ATT ve AABT’lere Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi (ASTE) konusunda teorik ve pratik eğitim verildi.

İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim Birimi bünyesindeki eğitmenler tarafından verilen eğitim, teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirildi. Eğitim kapsamında kursiyerlere ilk gün teorik olarak araç mekaniği, araç bakımı ve temizliği, sürüş hazırlıkları, araç güvenlik sistemleri, ambulanslarda hız problemleri, araç kontrolü, geçiş üstünlüğü, virajlar, sollama kuralları, trafikteki özel durumlar, ambulanslarda siren kullanımı, ambulans kazaları konusunda bilgi verildi.

Daha sonraki 3 gün ise pratik uygulamalara geçildi. Uygulamalarda t-sokak, günlük bakım, paralel park, şerit değiştirme, akü takviye, panik fren, kontrollü fren, stepne değiştirme, kaçamak manevra, ileri slalom, kar zinciri konularında eğitim verildi. 18 personelin katılımıyla 4 gün devam eden eğitim başarıyla tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.