Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Acat, Nazilli Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti

TEKNOLOJİ 28.01.2015 - 10:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3905+ kez okundu.
 

Acat, Nazilli Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti

Aydın ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Murat Acat Nazilli Devlet Hastanesine ziyarette bulundu.

Aydın ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Murat Acat Nazilli Devlet Hastanesine ziyarette bulundu. Tıbbi Hizmet Başkanı Opr. Dr. Ergün Temiz ile birlikte Nazilli Devlet Hastanesine gelen Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Murat Acat Hastane Yönetimi, servis ve birim sorumluları ile toplantı yaparak sorunları ve eksikleri dinledi. Toplantıda Hastane Yöneticisi Opr. Dr. Şafak Çalışkan, Başhekim yardımcıları Dr. Nail Ündağ, Uzm. Dr. Cem Ünde, Dr. Ferah Arslan, Dr. Osman Köksal, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel Sucu, Hst. Hiz. Ve Sağlık Otelciliği Müdürü Muhammed İkbal Yiğit ile Hastane Müdür Yardımcıları Fatih Kocatürk, Hasan Küçüköner ile Hamza Kalkancı hazır bulundular. Genel Sekreter Nazilli Devlet Hastanesi toplantı salonunda düzenlediği toplantıda, toplantıya katılan hastane Servis ve birim sorumlularının tek tek sorunlarını dinleyerek not aldı. Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Murat Acat, “Biz halkımıza hastanelerimizde sağlık hizmeti veriyoruz. Bu sağlık hizmetini verirken de halkımıza sağlık hizmetini en iyi bir şekilde vermek zorundayız. Bizler bunun için varız” dedi.
Aydın ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Murat Acat Nazilli Devlet Hastanesine ziyarette bulundu.

Aydın ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Murat Acat Nazilli Devlet Hastanesine ziyarette bulundu.

Tıbbi Hizmet Başkanı Opr. Dr. Ergün Temiz ile birlikte Nazilli Devlet Hastanesine gelen Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Murat Acat Hastane Yönetimi, servis ve birim sorumluları ile toplantı yaparak sorunları ve eksikleri dinledi.

Toplantıda Hastane Yöneticisi Opr. Dr. Şafak Çalışkan, Başhekim yardımcıları Dr. Nail Ündağ, Uzm. Dr. Cem Ünde, Dr. Ferah Arslan, Dr. Osman Köksal, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel Sucu, Hst. Hiz. Ve Sağlık Otelciliği Müdürü Muhammed İkbal Yiğit ile Hastane Müdür Yardımcıları Fatih Kocatürk, Hasan Küçüköner ile Hamza Kalkancı hazır bulundular.

Genel Sekreter Nazilli Devlet Hastanesi toplantı salonunda düzenlediği toplantıda, toplantıya katılan hastane Servis ve birim sorumlularının tek tek sorunlarını dinleyerek not aldı.

Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Murat Acat, “Biz halkımıza hastanelerimizde sağlık hizmeti veriyoruz. Bu sağlık hizmetini verirken de halkımıza sağlık hizmetini en iyi bir şekilde vermek zorundayız. Bizler bunun için varız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.