Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Acarlar’da altyapı dönüşümü sürüyor

GÜNCEL 25.01.2018 - 17:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3866+ kez okundu.
 

Acarlar’da altyapı dönüşümü sürüyor

İncirliova Acarlar’da halkın uzun yıllardır beklediği altyapı talebine cevap veren ve çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin faaliyetlerini aralıksız sürdürdüğü bildirildi.

AYDIN- ASKİ Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yapımı için söz verdiği ve vakit kaybetmeden çalışmaların başladığı Acarlar içme suyu ve kanalizasyonu çalışmalarında önemli mesafe kaydedildi. 81 KİLOMETRE HAT YAPILACAK Acarlar’da yürütülen faaliyetler kapsamında 42 kilometre kanalizasyon ve 38 kilometre içme suyu hat çalışması yapılıyor. Toplamda 81 kilometre hat yapacak olan ASKİ, çalışmalarını tamamlandığında mahallede sıklıkla yaşanan içme suyu sorunları son bulacak ve yıllardır halkın hasretini çektiği kanalizasyon altyapısı tesis edilecek. Fosseptik sebebiyle yaşanan koku ve atık su sorunları da tesis edilecek kanalizasyon altyapısı sayesinde sona erecek. ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEYEREK BİLGİ ALDI Acarlar’da yürütülen altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen ve faaliyetler hakkında bilgi alan ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, Acarlar’da yaşanan altyapı sorunları kökten çözmek için ciddi bir yatırım hamlesi gerçekleştirdik. Çalışmalarımız tamamlandığında bu güzide mahallemiz hak ettiği gibi hem içme suyu hem de kanalizasyon anlamında sorunsuz ve sürdürülebilir bir altyapıya kavuşacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun da yakından takip ettiği çalışmaları bir an önce tamamlayıp devreye almak için yoğun çalışıyoruz” dedi. ALT VE ÜST YAPIDA SORUNSUZ BİR AYDIN İÇİN ÇALIŞIYORUZ Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yoğun yatırım ve çalışma programımız kapsamında alt ve üst yapı anlamında sorunsuz ve güzel bir kent inşa etmek için aralıksız çalışıyoruz. İl genelinde çalışmalarımız günden güne artarak devam ediyor. Aydınlılara daha yaşanabilir ve modern bir kent sunmak için istikrar ve kararlılık içerisinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.
İncirliova Acarlar’da halkın uzun yıllardır beklediği altyapı talebine cevap veren ve çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin faaliyetlerini aralıksız sürdürdüğü bildirildi.

AYDIN- ASKİ Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yapımı için söz verdiği ve vakit kaybetmeden çalışmaların başladığı Acarlar içme suyu ve kanalizasyonu çalışmalarında önemli mesafe kaydedildi.

81 KİLOMETRE HAT YAPILACAK

Acarlar’da yürütülen faaliyetler kapsamında 42 kilometre kanalizasyon ve 38 kilometre içme suyu hat çalışması yapılıyor. Toplamda 81 kilometre hat yapacak olan ASKİ, çalışmalarını tamamlandığında mahallede sıklıkla yaşanan içme suyu sorunları son bulacak ve yıllardır halkın hasretini çektiği kanalizasyon altyapısı tesis edilecek. Fosseptik sebebiyle yaşanan koku ve atık su sorunları da tesis edilecek kanalizasyon altyapısı sayesinde sona erecek.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEYEREK BİLGİ ALDI

Acarlar’da yürütülen altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen ve faaliyetler hakkında bilgi alan ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, Acarlar’da yaşanan altyapı sorunları kökten çözmek için ciddi bir yatırım hamlesi gerçekleştirdik. Çalışmalarımız tamamlandığında bu güzide mahallemiz hak ettiği gibi hem içme suyu hem de kanalizasyon anlamında sorunsuz ve sürdürülebilir bir altyapıya kavuşacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun da yakından takip ettiği çalışmaları bir an önce tamamlayıp devreye almak için yoğun çalışıyoruz” dedi.

ALT VE ÜST YAPIDA SORUNSUZ BİR AYDIN İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yoğun yatırım ve çalışma programımız kapsamında alt ve üst yapı anlamında sorunsuz ve güzel bir kent inşa etmek için aralıksız çalışıyoruz. İl genelinde çalışmalarımız günden güne artarak devam ediyor. Aydınlılara daha yaşanabilir ve modern bir kent sunmak için istikrar ve kararlılık içerisinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.