Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Acarlar’a sosyal tesis kazandırılıyor

GÜNCEL 12.06.2017 - 17:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3011+ kez okundu.
 

Acarlar’a sosyal tesis kazandırılıyor

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Acarlar Mahallesi’ne yeni bir sosyal tesis kazandırılması için çalışmalar başlattı.

AYDIN- 2 bin 200 metrekare alan üzerinde yapımı başlatılan ve yaklaşık 2 ayda tamamlanarak Acarlar Halkı’nın hizmetine sunulacak olan tesis içerisinde basketbol sahası, fitnes spor alanı, düğün pisti, oturma grupları ve yeşil alan, çocuk oyun parkı ve yürüyüş yolu yer alacak. İncirliova Belediyesi olarak imkanlar dahilinde ilçenin tamamına eşit ve doğru hizmetler kazandırmak olduğunu ifade eden Başkan Kale, yapımı başlattıkları tesisin mahalle halkına şimdiden hayırlı olmasını diledi. Kale, "Acarlar halkı bizim için çok kıymetli.  İncirliova Belediyesi olarak her zaman Acarlar halkının yanında olmaya çalışıyoruz. Bilindiği üzere Acarlar'a daha önce Kapalı Pazar Yeri ve Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Santrali kazandırdık. Şimdi de sosyal tesis kazandırıyoruz. Bu tür bir tesis, Acarlar'a ilk kez yapılıyor. Acarlar'a bir ilki yaşatıyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. İmkânlarımız ölçüsünde, Acarlar'a hizmet ve yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Acarlar Mahallesi’ne yeni bir sosyal tesis kazandırılması için çalışmalar başlattı.

AYDIN- 2 bin 200 metrekare alan üzerinde yapımı başlatılan ve yaklaşık 2 ayda tamamlanarak Acarlar Halkı’nın hizmetine sunulacak olan tesis içerisinde basketbol sahası, fitnes spor alanı, düğün pisti, oturma grupları ve yeşil alan, çocuk oyun parkı ve yürüyüş yolu yer alacak.

İncirliova Belediyesi olarak imkanlar dahilinde ilçenin tamamına eşit ve doğru hizmetler kazandırmak olduğunu ifade eden Başkan Kale, yapımı başlattıkları tesisin mahalle halkına şimdiden hayırlı olmasını diledi. Kale, "Acarlar halkı bizim için çok kıymetli.  İncirliova Belediyesi olarak her zaman Acarlar halkının yanında olmaya çalışıyoruz. Bilindiği üzere Acarlar'a daha önce Kapalı Pazar Yeri ve Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Santrali kazandırdık. Şimdi de sosyal tesis kazandırıyoruz. Bu tür bir tesis, Acarlar'a ilk kez yapılıyor. Acarlar'a bir ilki yaşatıyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. İmkânlarımız ölçüsünde, Acarlar'a hizmet ve yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.