Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Acarlar’a 10 bin metrekare yol

EKONOMİ 10.08.2016 - 11:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4091+ kez okundu.
 

Acarlar’a 10 bin metrekare yol

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan 2016 yılı yol yapım, bakım ve onarım hizmetlerinin ikinci etap çalışmaları kapsamında Acarlar Mahallesi’ne 10 bin metrekare parke taşı döşeme işi yapılacak.

AYDIN- Hedeflerinin tozlu ve çamurlu yol bırakmamak olduğunu dile getiren İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 60 aylık görev süresi içerisinde ilçe genelinde belirlenen 300 bin metrekarelik yola yeni parke taşı döşemek olduğunu söyledi. Söz konusu yol yapım hizmetlerinde Acarlar’ın büyük bir pay aldığını kaydeden Başkan Kale; “Bugüne kadar ilçemiz genelindeki yol yapım çalışmalarımız kapsamında yaklaşık 110 bin metrekare parke taşı döşeme işini gerçekleştirdik. Yılsonuna kadar bu rakam 140 bin metrekareyi bulacaktır. Bu yollar içerisinde Acarlar Mahallemizde büyük pay ayırdık. Geçtiğimiz yıl Acarlar Mahallemize yaklaşık 12 bin metrekare parke taşı döşeme işini gerçekleştirdik. Yılsonuna kadar 10 metrekare daha parke taşı döşeme işini tamamlamayı planlıyoruz. İlçemiz genelinde olduğu gibi Acarlar Mahallemizdeki vatandaşlarımızı da çamurlu ve tozlu yollardan kurtaracağız” dedi. OKUL BAHÇELERİ DE ÇAMURDAN KURTULUYOR Parke taşı döşeme işlerinin cadde ve sokakların yanı sıra okul bahçelerinde de devam ettiğini dile getiren Başkan Kale, Acarlar Mahallesi 60. Yıl İlköğretim Okulu ile İmam Hatip Ortaokulu bahçelerinin de çamur ve tozdan kurtarıldığını söyledi. Her iki okulun bahçesinde yapılan parke taşı döşeme ve zemin yükseltme çalışması kapsamında geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın çamurdan ve tozdan kurtulduğunu dile getiren Başkan Kale; “İlçemiz genelindeki tüm okullarımız da olduğu gibi Acarlar Mahallemizdeki eğitim kurumlarımızın da bahçe düzenlenmesi ve parke taşı döşeme işlerini üstleniyoruz. Çünkü, eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılmış bir yatırımdır” dedi.
İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan 2016 yılı yol yapım, bakım ve onarım hizmetlerinin ikinci etap çalışmaları kapsamında Acarlar Mahallesi’ne 10 bin metrekare parke taşı döşeme işi yapılacak.

AYDIN- Hedeflerinin tozlu ve çamurlu yol bırakmamak olduğunu dile getiren İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 60 aylık görev süresi içerisinde ilçe genelinde belirlenen 300 bin metrekarelik yola yeni parke taşı döşemek olduğunu söyledi.

Söz konusu yol yapım hizmetlerinde Acarlar’ın büyük bir pay aldığını kaydeden Başkan Kale; “Bugüne kadar ilçemiz genelindeki yol yapım çalışmalarımız kapsamında yaklaşık 110 bin metrekare parke taşı döşeme işini gerçekleştirdik. Yılsonuna kadar bu rakam 140 bin metrekareyi bulacaktır. Bu yollar içerisinde Acarlar Mahallemizde büyük pay ayırdık. Geçtiğimiz yıl Acarlar Mahallemize yaklaşık 12 bin metrekare parke taşı döşeme işini gerçekleştirdik. Yılsonuna kadar 10 metrekare daha parke taşı döşeme işini tamamlamayı planlıyoruz. İlçemiz genelinde olduğu gibi Acarlar Mahallemizdeki vatandaşlarımızı da çamurlu ve tozlu yollardan kurtaracağız” dedi.

OKUL BAHÇELERİ DE ÇAMURDAN KURTULUYOR

Parke taşı döşeme işlerinin cadde ve sokakların yanı sıra okul bahçelerinde de devam ettiğini dile getiren Başkan Kale, Acarlar Mahallesi 60. Yıl İlköğretim Okulu ile İmam Hatip Ortaokulu bahçelerinin de çamur ve tozdan kurtarıldığını söyledi.

Her iki okulun bahçesinde yapılan parke taşı döşeme ve zemin yükseltme çalışması kapsamında geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın çamurdan ve tozdan kurtulduğunu dile getiren Başkan Kale; “İlçemiz genelindeki tüm okullarımız da olduğu gibi Acarlar Mahallemizdeki eğitim kurumlarımızın da bahçe düzenlenmesi ve parke taşı döşeme işlerini üstleniyoruz. Çünkü, eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılmış bir yatırımdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.