Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Acarlar’ın imdadına Başkan Kaplan koştu

SAĞLIK 20.04.2020 - 15:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3948+ kez okundu.
 

Acarlar’ın imdadına Başkan Kaplan koştu

“Karantina altındaki esnafın karantina süresince elde kalan ürünlerin tamamını alacağız, Vefa Sosyal Destek grubu aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız.”

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ile birlikte Acarlar halkına destek için bugün acarlar mahallesine gitti. 22 hanenin karantina altına alınmasının Sosyal Medya üzerinde Mahallenin karantina altına alınmış gibi algılanması ve bazı ilçe pazarlarına girişlerinin yasaklanması üzerine Acarlar Mahallesini ziyaret eden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan “Acarlar Halkının Yanındayım” dedi. ACARLAR HALKI TEDBİRLERİNİ ALACAK VE PAZARLARA GİDECEK İncirliova’nın Acarlar Mahallesinde test sonucu pozitif çıkan 5 vatandaşın temas ettiği kişilerin yaşadığı 22 hane karantina altına alınması ardından Bazı ilçelere Acarlar esnafının alınmamasının doğru olmadığını ifade eden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan “Acarlar gerek ekonomi ve gerekse gıda tedarik noktasında büyük önem arz ediyor. Bu sebeple Sosyal Medyada yanlış algı oluşturulmuş ve Acarlar esnafı mağdur edilmiştir. Aydın’ın 17 İlçe Belediye Başkanına sesleniyorum gerekli tedbirler kapsamında acarlar esnafımıza kapılarınızı açın. Esnafımıza da tedbirlere uymaları konusunda rica ediyorum. Sosyal mesafeyi koruyalım, maskesiz ve eldivensiz satış yapmayalım, teması keselim herkes kendi önlemini alırsa Allah’ın izniyle bu süreci atlatacağız” dedi. KARANTİNADAKİ AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ. Kaplan ayrıca yaptığı açıklamada “Karantina altına alınan 22 hanedeki ailelerimizin karantina süresince satamadığı ürünlerin tamamını Belediye olarak alacağız ve Sosyal Vefa Destek grubu aracılığı ile İhtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtacağız” diyerek tüm Belediye Başkanları ve Kamu kurum kuruluşlarını Acarlar halkına destek olmaya çağırdı.
“Karantina altındaki esnafın karantina süresince elde kalan ürünlerin tamamını alacağız, Vefa Sosyal Destek grubu aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız.”

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ile birlikte Acarlar halkına destek için bugün acarlar mahallesine gitti.

22 hanenin karantina altına alınmasının Sosyal Medya üzerinde Mahallenin karantina altına alınmış gibi algılanması ve bazı ilçe pazarlarına girişlerinin yasaklanması üzerine Acarlar Mahallesini ziyaret eden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan “Acarlar Halkının Yanındayım” dedi.

ACARLAR HALKI TEDBİRLERİNİ ALACAK VE PAZARLARA GİDECEK

İncirliova’nın Acarlar Mahallesinde test sonucu pozitif çıkan 5 vatandaşın temas ettiği kişilerin yaşadığı 22 hane karantina altına alınması ardından Bazı ilçelere Acarlar esnafının alınmamasının doğru olmadığını ifade eden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan “Acarlar gerek ekonomi ve gerekse gıda tedarik noktasında büyük önem arz ediyor. Bu sebeple Sosyal Medyada yanlış algı oluşturulmuş ve Acarlar esnafı mağdur edilmiştir. Aydın’ın 17 İlçe Belediye Başkanına sesleniyorum gerekli tedbirler kapsamında acarlar esnafımıza kapılarınızı açın. Esnafımıza da tedbirlere uymaları konusunda rica ediyorum. Sosyal mesafeyi koruyalım, maskesiz ve eldivensiz satış yapmayalım, teması keselim herkes kendi önlemini alırsa Allah’ın izniyle bu süreci atlatacağız” dedi.

KARANTİNADAKİ AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ.

Kaplan ayrıca yaptığı açıklamada “Karantina altına alınan 22 hanedeki ailelerimizin karantina süresince satamadığı ürünlerin tamamını Belediye olarak alacağız ve Sosyal Vefa Destek grubu aracılığı ile İhtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtacağız” diyerek tüm Belediye Başkanları ve Kamu kurum kuruluşlarını Acarlar halkına destek olmaya çağırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.