Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Acarlar hibe almaya hak kazandı

EĞİTİM 24.10.2018 - 16:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2929+ kez okundu.
 

Acarlar hibe almaya hak kazandı

Türkiye’de çalışkanlıkları ile tanınan ve yıllar önce de çocukların okullarını erken terk etmesi ile gündeme gelen İncirliova Acarlar’da bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, hazırladığı proje ile AB’den hibe almaya hak kazanarak Portekiz’de gözlem çalışması yaptı.

AYDIN- Çek Cumhuriyetleri’nin Prag şehrinde de 7 günlük erken okul terkini önleme ve Avrupa’da uygulanan yöntemler hakkında eğitim alan Acarlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Aydın’da projelerini sergilediği bildirildi. Acarlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri Öznur Salkım ve Selçuk Çınar tarafından hazırlanıp uygulanan proje, Aydın’da 2018 yılında 2 Avrupa Birliği projesi hibe almaya hak kazanan ve uygulanan tek okul oldu. Erasmus + KA101 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği, “Biz de varız Avrupa” isimli erken okul terkini önleme konulu proje kapsamında öğretmenler, ilk hareketliliği İşbaşı Gözlem faaliyeti olarak Portekiz’in Braga kentinde gerçekleştirdi. Dona Maria Lisesi, Esprominho Eğitim Kurumu, AEMRN Okullar Grubu, Andrea Suares Eğitim Kurumları, EPATV Meslek Liselerini ziyaret ederek, derslere katıldı. Portekizli meslektaşları ile toplantılar yapan öğretmenler, Portekiz Eğitim Sistemindeki iyi uygulamaları yerinde inceledi. Son yıllardaki başarısı ile dikkat çeken Acarlar’lı 10 öğrenci, Erasmus + KA102 Mesleki Eğitim Hareketliliği “Yeni Kapılar Açmak” isimli proje ile 15 gün Portekiz’de Muhasebe Finansman alanında  uygulamalı staj yaparak, mesleki gelişimlerine katkı sağladı. Yurtdışı yaşam deneyimi elde eden öğrenciler, değişik kültürleri tanıyıp uluslararası geçerliliği olan Europass Belgesi aldılar.
Türkiye’de çalışkanlıkları ile tanınan ve yıllar önce de çocukların okullarını erken terk etmesi ile gündeme gelen İncirliova Acarlar’da bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, hazırladığı proje ile AB’den hibe almaya hak kazanarak Portekiz’de gözlem çalışması yaptı.

AYDIN- Çek Cumhuriyetleri’nin Prag şehrinde de 7 günlük erken okul terkini önleme ve Avrupa’da uygulanan yöntemler hakkında eğitim alan Acarlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Aydın’da projelerini sergilediği bildirildi.

Acarlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri Öznur Salkım ve Selçuk Çınar tarafından hazırlanıp uygulanan proje, Aydın’da 2018 yılında 2 Avrupa Birliği projesi hibe almaya hak kazanan ve uygulanan tek okul oldu.

Erasmus + KA101 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği, “Biz de varız Avrupa” isimli erken okul terkini önleme konulu proje kapsamında öğretmenler, ilk hareketliliği İşbaşı Gözlem faaliyeti olarak Portekiz’in Braga kentinde gerçekleştirdi. Dona Maria Lisesi, Esprominho Eğitim Kurumu, AEMRN Okullar Grubu, Andrea Suares Eğitim Kurumları, EPATV Meslek Liselerini ziyaret ederek, derslere katıldı. Portekizli meslektaşları ile toplantılar yapan öğretmenler, Portekiz Eğitim Sistemindeki iyi uygulamaları yerinde inceledi.

Son yıllardaki başarısı ile dikkat çeken Acarlar’lı 10 öğrenci, Erasmus + KA102 Mesleki Eğitim Hareketliliği “Yeni Kapılar Açmak” isimli proje ile 15 gün Portekiz’de Muhasebe Finansman alanında  uygulamalı staj yaparak, mesleki gelişimlerine katkı sağladı. Yurtdışı yaşam deneyimi elde eden öğrenciler, değişik kültürleri tanıyıp uluslararası geçerliliği olan Europass Belgesi aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.