Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

ACARLAR'DA KORONAVİRÜS CAN ALDI

SAĞLIK 21.04.2020 - 10:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4091+ kez okundu.
 

ACARLAR'DA KORONAVİRÜS CAN ALDI

Aydın’ın İncirliova İlçesine bağlı Acarlar Mahallesinden acı haber geldi.

İNCİRLİOVA - 22 evde izolasyon uygulanan mahallede İzmir’de kanser tedavisi gördükten sonra evine gelen Çilem Şenol isimli kadının virüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Vaka sayısının ise 7’ye yükseldiği belirtildi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında 22 evde izolasyon çalışması yürütülen İncirliova’ya bağlı Acarlar Mahallesinde bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Aydın Valiliğinin kararıyla başlatılan kısmi izolasyon nedeniyle 12 bin nüfuslu mahallede dünden bu yana korku ve endişe hakimdi. İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmalarda iki kişide daha pozitif vakaya rastlandı. Buna göre Acarlar’da virüse bulaştığı tespit edilen hasta sayısı 7’ye yükseldi. ACI HABER AKŞAM SAATLERİNDE GELDİ Tarımsal ekonomiye katkısı nedeniyle tüm Aydın’ın gelişmeleri yakından takip ettiği Acarlar’dan akşam saatlerinde acı haber geldi. İzmir’de gördüğü kanser tedavisinin ardından evine dönen ve kendisi dışında 4 kişiye daha virüsü bulaştırdığı ifade edilen Çilem Şenol isimli kadının hayatını kaybettiği belirtirken Aydın’da Koronavirüse bağlı ölen kişi sayısı 4’e yükseldi.
Aydın’ın İncirliova İlçesine bağlı Acarlar Mahallesinden acı haber geldi.

İNCİRLİOVA - 22 evde izolasyon uygulanan mahallede İzmir’de kanser tedavisi gördükten sonra evine gelen Çilem Şenol isimli kadının virüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Vaka sayısının ise 7’ye yükseldiği belirtildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 22 evde izolasyon çalışması yürütülen İncirliova’ya bağlı Acarlar Mahallesinde bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Aydın Valiliğinin kararıyla başlatılan kısmi izolasyon nedeniyle 12 bin nüfuslu mahallede dünden bu yana korku ve endişe hakimdi. İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmalarda iki kişide daha pozitif vakaya rastlandı. Buna göre Acarlar’da virüse bulaştığı tespit edilen hasta sayısı 7’ye yükseldi.

ACI HABER AKŞAM SAATLERİNDE GELDİ

Tarımsal ekonomiye katkısı nedeniyle tüm Aydın’ın gelişmeleri yakından takip ettiği Acarlar’dan akşam saatlerinde acı haber geldi. İzmir’de gördüğü kanser tedavisinin ardından evine dönen ve kendisi dışında 4 kişiye daha virüsü bulaştırdığı ifade edilen Çilem Şenol isimli kadının hayatını kaybettiği belirtirken Aydın’da Koronavirüse bağlı ölen kişi sayısı 4’e yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.