Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Acar’dan sert tepki

SİYASET 13.10.2017 - 19:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3031+ kez okundu.
 

Acar’dan sert tepki

AK Parti Aydın Kurucu İl Başkanı Ahmet Rıza Acar, partisiyle ilgili yayınlanan bir yazıya sert tepki gösterdi.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan Acar, “Aydın’da yayın hayatını sürdüren Denge Gazetesi’nin 09 Ekim 2017 tarihli nüshasında, Cem Ulucan adındaki yazarı Geyik Muhabbeti adı altında yazdığı makalesinde, Ak Parti’ye ve Ak Parti’lilere aleni olarak çok yakışıksız, her türlü ahlaki anlayışa aykırı, bilhassa basın ahlak kurallarını da hiçe sayarak, hukukçulara göre de suç sayılabilen bir yazı kaleme almıştır. Bir diğer husus ise fıkranın orijinali de yazıldığı gibi olmadığıdır” dedi. Ahmet Rıza Acar’ın açıklaması şöyle devam etti: “Aydın’da Ak Parti’nin Kurucu İl Başkanı ve 22. Dönem Aydın Ak Parti Milletvekili olarak aşağıdaki görüşlerimi Aydın’lı vatandaşlarımız ile paylaşmak istediğim gibi, başta Denge Gazetesi’nde yazıyı kaleme alan Cem Ulucan ile adı geçen gazetenin yazı işleri müdürüne aşağıdaki hususları da hatırlatmak isterim. Siyasi partiler demokrasinin vaz geçilmez unsurları olduğu gibi, partilere oy vermek bir vecibedir. Hatta üye olmak ise onurlu bir görevdir. Siyasi partiler halkın destek ve teveccühü ile hayat bulurlar. Yine siyasi partiler milletine yaptıkları hizmetlerin kalitesi ve ilkeleri ile anılırlar. Gelişmiş batı ülkelerinin son iki yüz yılına baktığımızda, kalkınmalarını, gelişmelerini siyasi partiler ile yaptıklarını görüyoruz. Her ülkede olduğu gibi, bizim ülkemizde de siyasi partilere kargalar değil, insanlar oy vermektedirler. Yapılan araştırmalara göre, Türkiye’mizde oy kullanan her yüz seçmenden yetmiş bir tanesi Ak Parti’ye çeşitli seçimlerde oy vermiştir. Ak Parti kurulduğu tarihte halkımız nezdinde çok büyük rağbet görmüştür. Toplumda hiç ayırım yapmadığını gören ve fark eden vatandaşlarımız, Ülkeye ve insanlarımıza yaptığı hizmetleri dikkate alarak, Ak Parti’yi girdiği sekiz tane seçimde güçlendirerek birinci çıkarıp iktidar yapmıştır. Ayrıca üç tane referandumda da tezlerine destek vererek kabul etmiştir. Bu makale, Türkiye’de en çok demokratik prensiplere saygı gösterenlerin ve savunanların yaşadığı bir İl’de, aynı zamanda da demokrasinin merkezi sayılan şehrimizde neşir hayatını sürdüren bir gazetede kaleme alınmış olması da ayrıca çok üzüntü verici bir durumdur. Son olarak da şunları söylemek isterim. İl’imizde ve Ülkemizde yaşayan herkes, haksızlığa uğrayanların, yakışıksız ve çirkin sözlere muhatap olanların hak ve hukukunu hukuk çerçevesinde korumalıdırlar. Demokratik tepkilerini göstermelidirler. Dostluk, kardeşlik ve samimiyet bu şekilde gelişir diye düşünüyorum. Bu vesile ile tüm Aydın’lı hemşerilerimi en içten saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Sağlıcakla kalınız.”
AK Parti Aydın Kurucu İl Başkanı Ahmet Rıza Acar, partisiyle ilgili yayınlanan bir yazıya sert tepki gösterdi.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan Acar, “Aydın’da yayın hayatını sürdüren Denge Gazetesi’nin 09 Ekim 2017 tarihli nüshasında, Cem Ulucan adındaki yazarı Geyik Muhabbeti adı altında yazdığı makalesinde, Ak Parti’ye ve Ak Parti’lilere aleni olarak çok yakışıksız, her türlü ahlaki anlayışa aykırı, bilhassa basın ahlak kurallarını da hiçe sayarak, hukukçulara göre de suç sayılabilen bir yazı kaleme almıştır. Bir diğer husus ise fıkranın orijinali de yazıldığı gibi olmadığıdır” dedi.

Ahmet Rıza Acar’ın açıklaması şöyle devam etti:

“Aydın’da Ak Parti’nin Kurucu İl Başkanı ve 22. Dönem Aydın Ak Parti Milletvekili olarak aşağıdaki görüşlerimi Aydın’lı vatandaşlarımız ile paylaşmak istediğim gibi, başta Denge Gazetesi’nde yazıyı kaleme alan Cem Ulucan ile adı geçen gazetenin yazı işleri müdürüne aşağıdaki hususları da hatırlatmak isterim.

Siyasi partiler demokrasinin vaz geçilmez unsurları olduğu gibi, partilere oy vermek bir vecibedir. Hatta üye olmak ise onurlu bir görevdir.

Siyasi partiler halkın destek ve teveccühü ile hayat bulurlar.

Yine siyasi partiler milletine yaptıkları hizmetlerin kalitesi ve ilkeleri ile anılırlar.

Gelişmiş batı ülkelerinin son iki yüz yılına baktığımızda, kalkınmalarını, gelişmelerini siyasi partiler ile yaptıklarını görüyoruz.

Her ülkede olduğu gibi, bizim ülkemizde de siyasi partilere kargalar değil, insanlar oy vermektedirler.

Yapılan araştırmalara göre, Türkiye’mizde oy kullanan her yüz seçmenden yetmiş bir tanesi Ak Parti’ye çeşitli seçimlerde oy vermiştir.

Ak Parti kurulduğu tarihte halkımız nezdinde çok büyük rağbet görmüştür. Toplumda hiç ayırım yapmadığını gören ve fark eden vatandaşlarımız, Ülkeye ve insanlarımıza yaptığı hizmetleri dikkate alarak, Ak Parti’yi girdiği sekiz tane seçimde güçlendirerek birinci çıkarıp iktidar yapmıştır. Ayrıca üç tane referandumda da tezlerine destek vererek kabul etmiştir.

Bu makale, Türkiye’de en çok demokratik prensiplere saygı gösterenlerin ve savunanların yaşadığı bir İl’de, aynı zamanda da demokrasinin merkezi sayılan şehrimizde neşir hayatını sürdüren bir gazetede kaleme alınmış olması da ayrıca çok üzüntü verici bir durumdur.

Son olarak da şunları söylemek isterim. İl’imizde ve Ülkemizde yaşayan herkes, haksızlığa uğrayanların, yakışıksız ve çirkin sözlere muhatap olanların hak ve hukukunu hukuk çerçevesinde korumalıdırlar. Demokratik tepkilerini göstermelidirler. Dostluk, kardeşlik ve samimiyet bu şekilde gelişir diye düşünüyorum.

Bu vesile ile tüm Aydın’lı hemşerilerimi en içten saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Sağlıcakla kalınız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.