Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ABGC Söke Şube temsilcisi Levent Tuncer oldu

GENEL 21.05.2019 - 18:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3822+ kez okundu.
 

ABGC Söke Şube temsilcisi Levent Tuncer oldu

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) Söke temsilciliğine, yönetim kurulu kararıyla Levent Tuncer getirildi.

AYDIN- Cem Ulucan’ın başkanlığını yürüttüğü Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) büyümeye devam ediyor. Basın İlan Kurumu’nun 2016 yılında Aydın Şubesi’ni açmasıyla birlikte Akredite Cemiyet olan Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, Söke’de yapılanmaya gitti. Cem Ulucan başkanlığında toplanan ABGC Yönetim Kurulu aldığı kararla ABGC Söke Temsilciği’ne Levent Tuncer’i getirirken, yardımcılığına Erol Özhavutçu’yu ve genel sekreterliğe de Murat Bozkayalar’ı görevlendirdi. SÖKE BASINI GÜÇLENDİRİLECEK ABGC Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ulucan öncülüğünde Söke’de gerçekleştirilen oluşum toplantısına Durmuş Tuna (Gerçek Gazetesi), Hüseyin Işık (Söke Olay Haber Sitesi), Turgut Türkoğlu (yazar), Necati Maldar, Güven Ölmez (Rayo Güven-Radyo As), Levent Tuncer (Söke İHA-Söke Belediyesi Basın Bürosu-SÖZ Gazetesi), Mustafa Kavruk (Söke Ekspres), Numan Ölmez (Kanal 09-Söke TRT Haber), Dursun Temel Yurdaer (Didim A Haber) ve Erol Özhavutçu (Maraton Radyo TV) katılırken, toplantıda Söke basının güçlenmesi için yapılacak çalışmalar ve işbirliği görüşüldü. “SÖKE’DE GÜZEL BİR OLUŞUM GERÇEKLEŞTİ” Söke basın camiasının Aydın başta olmak üzere Türkiye’de önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Cem Ulucan, “En büyük sorunumuz gazeteciler olarak birçok konuda birlik olamamak. Önce kendi mesleğimizin ve cemiyetimizin farkında olmamız lazım. Elimizi taşın altına hep birlikte koymalıyız ki sorunlarımızı da daha kolay çözelim. Bu nedenle Söke’de güzel bir oluşum yaşandı. Levent Tuncer başkanımız öncülüğünde Söke’de arkadaşlarımız birlikte gazetecilik mesleğinin ve gazetecilerin onurunu korumak için çalışmalar yapacaklar. İnşallah cemiyetimiz ve Söke basını için güzel çalışmalar olacak” dedi.
Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) Söke temsilciliğine, yönetim kurulu kararıyla Levent Tuncer getirildi.

AYDIN- Cem Ulucan’ın başkanlığını yürüttüğü Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) büyümeye devam ediyor. Basın İlan Kurumu’nun 2016 yılında Aydın Şubesi’ni açmasıyla birlikte Akredite Cemiyet olan Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, Söke’de yapılanmaya gitti. Cem Ulucan başkanlığında toplanan ABGC Yönetim Kurulu aldığı kararla ABGC Söke Temsilciği’ne Levent Tuncer’i getirirken, yardımcılığına Erol Özhavutçu’yu ve genel sekreterliğe de Murat Bozkayalar’ı görevlendirdi.

SÖKE BASINI GÜÇLENDİRİLECEK

ABGC Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ulucan öncülüğünde Söke’de gerçekleştirilen oluşum toplantısına Durmuş Tuna (Gerçek Gazetesi), Hüseyin Işık (Söke Olay Haber Sitesi), Turgut Türkoğlu (yazar), Necati Maldar, Güven Ölmez (Rayo Güven-Radyo As), Levent Tuncer (Söke İHA-Söke Belediyesi Basın Bürosu-SÖZ Gazetesi), Mustafa Kavruk (Söke Ekspres), Numan Ölmez (Kanal 09-Söke TRT Haber), Dursun Temel Yurdaer (Didim A Haber) ve Erol Özhavutçu (Maraton Radyo TV) katılırken, toplantıda Söke basının güçlenmesi için yapılacak çalışmalar ve işbirliği görüşüldü.

“SÖKE’DE GÜZEL BİR OLUŞUM GERÇEKLEŞTİ”

Söke basın camiasının Aydın başta olmak üzere Türkiye’de önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Cem Ulucan, “En büyük sorunumuz gazeteciler olarak birçok konuda birlik olamamak. Önce kendi mesleğimizin ve cemiyetimizin farkında olmamız lazım. Elimizi taşın altına hep birlikte koymalıyız ki sorunlarımızı da daha kolay çözelim. Bu nedenle Söke’de güzel bir oluşum yaşandı. Levent Tuncer başkanımız öncülüğünde Söke’de arkadaşlarımız birlikte gazetecilik mesleğinin ve gazetecilerin onurunu korumak için çalışmalar yapacaklar. İnşallah cemiyetimiz ve Söke basını için güzel çalışmalar olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.