Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

ABGC Başkanı Mehmet Aydın istifa etti

GÜNCEL 04.12.2017 - 15:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2330+ kez okundu.
 

ABGC Başkanı Mehmet Aydın istifa etti

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

AYDIN- Görevi bırakması nedeniyle bir açıklama yapan Mehmet Aydın, “13 Kasım 2013 tarihinde ‘Kurucu Başkanı’ olduğum ve sonrasındaki iki kongre sürecinde de başkanlık görevini üstlendiğim Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) başkanlığından, işlerimin yoğunluğu nedeniyle istifa ettim” dedi. Mehmet Aydın’ın ani istifa açıklaması şöyle: “Bundan böyle ABGC Yönetim Kurulu Üyesi, Ege Gazeteciler Federasyonu (EGF) Genel Sekreteri ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Yönetim Kurulu Üyesi olarak, mesleğime ve meslektaşlarıma üzerime düşen katkıyı sunmaya devam edeceğim. ABGC Yönetim Kurulumuz, EGF Genel Başkanımız Mehmet Abdioğulları ve TGK Genel Başkanımız Nuri Kolaylı ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sefa Özdemir ile yaptığımız istişareler sonucunda, yönetim kurulumuzun kararıyla istifam ile boşalan Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na Cem Ulucan seçilmiştir. Kendisine, mesleğimize ve cemiyetimize hayırlı olmasını dilerim. Cemiyetimizin kuruluşundan bu yana geçen yaklaşık 4 yıllık süreçte eksiğim, hatam ve kusurlarım için affınıza sığınıyor ve haklarınızı helal etmenizi diliyorum.”
Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

AYDIN- Görevi bırakması nedeniyle bir açıklama yapan Mehmet Aydın, “13 Kasım 2013 tarihinde ‘Kurucu Başkanı’ olduğum ve sonrasındaki iki kongre sürecinde de başkanlık görevini üstlendiğim Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) başkanlığından, işlerimin yoğunluğu nedeniyle istifa ettim” dedi.

Mehmet Aydın’ın ani istifa açıklaması şöyle:

“Bundan böyle ABGC Yönetim Kurulu Üyesi, Ege Gazeteciler Federasyonu (EGF) Genel Sekreteri ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Yönetim Kurulu Üyesi olarak, mesleğime ve meslektaşlarıma üzerime düşen katkıyı sunmaya devam edeceğim.

ABGC Yönetim Kurulumuz, EGF Genel Başkanımız Mehmet Abdioğulları ve TGK Genel Başkanımız Nuri Kolaylı ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sefa Özdemir ile yaptığımız istişareler sonucunda, yönetim kurulumuzun kararıyla istifam ile boşalan Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na Cem Ulucan seçilmiştir. Kendisine, mesleğimize ve cemiyetimize hayırlı olmasını dilerim.

Cemiyetimizin kuruluşundan bu yana geçen yaklaşık 4 yıllık süreçte eksiğim, hatam ve kusurlarım için affınıza sığınıyor ve haklarınızı helal etmenizi diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.