Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Abdullah Kırkık, edebiyat sohbetleri ilgi gördü

KÜLTÜR 06.04.2017 - 09:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3853+ kez okundu.
 

Abdullah Kırkık, edebiyat sohbetleri ilgi gördü

Yazar Abdullah Kırkık Nazilli Belediyesi 8. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali’nde Edebiyat Sohbetleri konulu söyleşi yaptı.

AYDIN- Kuyucak İlçesi emekli Milli Eğitim Müdürü ve Yazar Abdullah Kırkık, ''Edebiyat Sohbetleri'' konusunda Nazilli Belediyesi 8.Kültür Sanat Edebiyat Festivali kapsamında bir konferans vererek kitaplarını nasıl yazdığını anlattı. Konuşmasında yazdığı kitaplardan para kazanmadığını, bazı kişilerin kendisine "Hocam, para kazanılacak bir iş yapsaydınız'' dediğini ifade eden Abdullah Kırkık, ''Kitap yazmak güzel bir şey, herkesin anılarını kaleme almasını ve kitap yazmasını isterim'' dedi. Konuşma sonrası Vedat Tuğrul, Abdullah Kırkık'a bir buket çiçek ile içinde Nazilli'de yetişen ürünlerden oluşan bir hediye paketi sundu.
Yazar Abdullah Kırkık Nazilli Belediyesi 8. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali’nde Edebiyat Sohbetleri konulu söyleşi yaptı.

AYDIN- Kuyucak İlçesi emekli Milli Eğitim Müdürü ve Yazar Abdullah Kırkık, ''Edebiyat Sohbetleri'' konusunda Nazilli Belediyesi 8.Kültür Sanat Edebiyat Festivali kapsamında bir konferans vererek kitaplarını nasıl yazdığını anlattı. Konuşmasında yazdığı kitaplardan para kazanmadığını, bazı kişilerin kendisine "Hocam, para kazanılacak bir iş yapsaydınız'' dediğini ifade eden Abdullah Kırkık, ''Kitap yazmak güzel bir şey, herkesin anılarını kaleme almasını ve kitap yazmasını isterim'' dedi.

Konuşma sonrası Vedat Tuğrul, Abdullah Kırkık'a bir buket çiçek ile içinde Nazilli'de yetişen ürünlerden oluşan bir hediye paketi sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.