Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Minibüs garajı yıkılınca

EKONOMİ 08.09.2015 - 10:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2980+ kez okundu.
 

Minibüs garajı yıkılınca

Minibüs garajı yıkılınca itfaiyenin yeri de değişti

Aydın’da Zafer Meydanı’ndaki Minibüs Garajı’nın yıkılması ile bölgede konuşlu bulunan itfaiye ekibi de Gençlik Caddesi’ne nakledil. Şehir merkezindeki yangınlara itfaiye ekipleri bundan sonra Gençlik Merkezi’nden hareket edecek.  Aydın’da şu anda Balıkçılar Çarşısı olarak bilinen alanda yıllarca hizmet veren itfaiye merkezinin Astim’e taşınmasının ardından burada acil müdahale için bırakılan bir ekip Balıkçılar Çarşısı kurulunca Minibüs Garajına sevk edilmişti. Yaklaşık 4-5 yıl burada konuşlanan itfaiye ekibi minibüs garajının da yıkılması ile Gençlik Caddesi üzerindeki Otopark alanına çekildi.  
Minibüs garajı yıkılınca itfaiyenin yeri de değişti

Aydın’da Zafer Meydanı’ndaki Minibüs Garajı’nın yıkılması ile bölgede konuşlu bulunan itfaiye ekibi de Gençlik Caddesi’ne nakledil. Şehir merkezindeki yangınlara itfaiye ekipleri bundan sonra Gençlik Merkezi’nden hareket edecek. 

Aydın’da şu anda Balıkçılar Çarşısı olarak bilinen alanda yıllarca hizmet veren itfaiye merkezinin Astim’e taşınmasının ardından burada acil müdahale için bırakılan bir ekip Balıkçılar Çarşısı kurulunca Minibüs Garajına sevk edilmişti. Yaklaşık 4-5 yıl burada konuşlanan itfaiye ekibi minibüs garajının da yıkılması ile Gençlik Caddesi üzerindeki Otopark alanına çekildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.