Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kaymakam Sürücü’den Başkan Kale’ye ziyareti

EKONOMİ 11.09.2015 - 15:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2642+ kez okundu.
 

Kaymakam Sürücü’den Başkan Kale’ye ziyareti

İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, Belediye Başkanı Gürşat Kale’yi makamında ziyaret etti.

İlçenin sorunları, yapılabilecek hizmetler, kurumlar arası işbirliği konularında her zaman destekte bulunacaklarını ifade eden Kaymakam Sürücü; “Gördüğüm kadarıyla ilçemiz her geçen gün gelişen ve büyüyen bir yapıya sahiptir. Böylesine hızlı büyüyen yerleşim birimlerinde sorunların çözümü için de işbirliği içerisinde hareket edilmesi gerekmektedir. İncirliova için elimizden gelen her türlü destek ve yardımlaşmayı sağlayabiliriz” şeklinde konuştu. Kaymakam Sürücü’nün kendisine yaptığı iadeyi ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Kale; “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin sorun ve ihtiyaçlarını tespit etmek adına mahalle muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşları ile resmi kurum ve kuruluşlarla sürekli istişareler halindeyiz. Bizlerin görevi halka hizmet etmektir. Makamlar ve koltuklar gelip geçicidir. Önemli olan halka doğru ve yerinde hizmetler verebilmektir” dedi. “HER ALANDA HİZMET VERME GAYRETİNDEYİZ” 30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler genel Seçimleri’nde göreve geldiğini hatırlatan Başkan Kale, aradan geçen süre içerisinde sosyal, kültürel, çevre düzenlenmesi, eğitim, temizlik, spor, alt yapı ve çevre temizliğine büyük bir önem verdiklerini söyledi. İncirliova’nın jeopolitik konumu itibariyle hızla gelişip büyüdüğünü dile getiren Başkan Kale; “Vatandaşlarımızın yükselen beton binalar arasında sıkışıp kalmaması, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın modern çocuk oyun parklarıyla buluşturulmasına ayrı bir önem vermekteyiz. Bu kapsamda da Park İncirliova başta olmak üzere ilçemize önemli sosyal tesisleri kazandırdık” dedi. İlçeye yapılan hizmetlere ilişkin Kaymakam Sürücü’ye çeşitli bilgiler de veren Başkan Kale, daha sonra fiziki şartları yenilenen İncirliova Belediye Başkanlığı Hizmet Binası’nı tanıttı.
İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, Belediye Başkanı Gürşat Kale’yi makamında ziyaret etti.

İlçenin sorunları, yapılabilecek hizmetler, kurumlar arası işbirliği konularında her zaman destekte bulunacaklarını ifade eden Kaymakam Sürücü; “Gördüğüm kadarıyla ilçemiz her geçen gün gelişen ve büyüyen bir yapıya sahiptir. Böylesine hızlı büyüyen yerleşim birimlerinde sorunların çözümü için de işbirliği içerisinde hareket edilmesi gerekmektedir. İncirliova için elimizden gelen her türlü destek ve yardımlaşmayı sağlayabiliriz” şeklinde konuştu.

Kaymakam Sürücü’nün kendisine yaptığı iadeyi ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Kale; “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin sorun ve ihtiyaçlarını tespit etmek adına mahalle muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşları ile resmi kurum ve kuruluşlarla sürekli istişareler halindeyiz. Bizlerin görevi halka hizmet etmektir. Makamlar ve koltuklar gelip geçicidir. Önemli olan halka doğru ve yerinde hizmetler verebilmektir” dedi.

“HER ALANDA HİZMET VERME GAYRETİNDEYİZ”

30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler genel Seçimleri’nde göreve geldiğini hatırlatan Başkan Kale, aradan geçen süre içerisinde sosyal, kültürel, çevre düzenlenmesi, eğitim, temizlik, spor, alt yapı ve çevre temizliğine büyük bir önem verdiklerini söyledi. İncirliova’nın jeopolitik konumu itibariyle hızla gelişip büyüdüğünü dile getiren Başkan Kale; “Vatandaşlarımızın yükselen beton binalar arasında sıkışıp kalmaması, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın modern çocuk oyun parklarıyla buluşturulmasına ayrı bir önem vermekteyiz. Bu kapsamda da Park İncirliova başta olmak üzere ilçemize önemli sosyal tesisleri kazandırdık” dedi.

İlçeye yapılan hizmetlere ilişkin Kaymakam Sürücü’ye çeşitli bilgiler de veren Başkan Kale, daha sonra fiziki şartları yenilenen İncirliova Belediye Başkanlığı Hizmet Binası’nı tanıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.