Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kömür madeninde feci ölüm

ASAYİŞ 04.01.2015 - 14:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3124+ kez okundu.
 

Kömür madeninde feci ölüm

Edirne’de bulunan bir kömür madeninde, halatların kopması sonucu vagonların arasında sıkışan bir madenci feci şekilde hayatını kaybetti.

Kaza, Edirne’nin Uzunköprü ilçesinin Karapürçek köyü yakınlarında bulunan bir kömür madenin meydana geldi. İddiaya göre, özel bir şirkete ait olan kömür madeninden çıkmak üzere olan madenci Ahmet Arslan (43), halatların kopması sonucu kömür dolu vagonların arasında sıkışarak, olay yerinde feci şekilde can verdi. Olay yerine gelen Jandarma ve 112 ekipleri tarafından Arslan’ın cansız bedeninin Uzunköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı bildirildi. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Edirne’de bulunan bir kömür madeninde, halatların kopması sonucu vagonların arasında sıkışan bir madenci feci şekilde hayatını kaybetti.

Kaza, Edirne’nin Uzunköprü ilçesinin Karapürçek köyü yakınlarında bulunan bir kömür madenin meydana geldi. İddiaya göre, özel bir şirkete ait olan kömür madeninden çıkmak üzere olan madenci Ahmet Arslan (43), halatların kopması sonucu kömür dolu vagonların arasında sıkışarak, olay yerinde feci şekilde can verdi. Olay yerine gelen Jandarma ve 112 ekipleri tarafından Arslan’ın cansız bedeninin Uzunköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı bildirildi.

Jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.