Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Efeler Belediyesi şehitleri unutmadı

GENEL 10.09.2015 - 15:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2844+ kez okundu.
 

Efeler Belediyesi şehitleri unutmadı

Efeler Belediyesi şehit olan tüm asker ve polisler için 'Memleketten Geldik' etkinliği öncesinde Mevlid-i Şerif okutarak helva hayrı yaptı.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen yöresel yiyeceklerin tanıtım ve satışının yapıldığı 'Memleketten Geldik' etkinliği buruk bir törenle açıldı. Son günlerde peş peşe gelen şehit haberlerinin ardından Efeler Belediyesi tarafından etkinlik öncesi Mevlid-i Şerif okutularak helva hayrı yapıldı. Etkinliğe Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan eşi Gülay Özakcan, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Efeler Kent Konseyi Kadın Meclisi yöneticileri ve üyeleri, muhtarlar, birim amirleri ve vatandaşlar katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Hepinizin bildiği gibi son günlerde ülkemizde yaşanan, ulusça yüreğimizi yakan terör olaylarından dolayı şehit düşen tüm askerlerimize, polislerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne, Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi. Türkiye'nin dünyanın en güzel coğrafyasına sahip olduğunu ifade eden Başkan Özakcan, "Türkiyemizin, değişik yörelerinin kültürlerini, damak tadını bu etkinlikle Aydınlı hemşehrilerimiz ile buluşturmak istedik. Bu etkinliğimizde Trabzon, Gümüşhane, Gaziantep, Sivas, Tokat, Balıkesir, Rize, Kayseri ve Adana yörelerimize ait standlar var. Stand açarak yörelerinin kültürünü bizlerle buluşturan değerli misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Türkiye dünyanın en güzel coğrafyasına sahip. Ulusca zenginliklerimizi, farklılıklarımızı paylaştığımız ölçüde huzurlu, mutlu, barış içerisinde yaşayan bir Türkiye yaratabiliriz. Bütün arzu ve özlemimiz budur" şeklinde konuşarak Efeler Belediyesi Efeler Kent Konseyi Kadın Meclisi'ne de Aydın'a özgü yiyecekleri hazırlayarak şehitler için Halil İbrahim Sofrası kurdukları için teşekkür etti. Başkan Özakcan'ın konuşmasının ardından şehitler için Mevlid-i Şerif okutularak dualar edilerek yemek ve helva hayrı yapıldı. Türkiye'nin çeşitli illerinin yöresel tatlarının ve satışının yapıldığı standları eşi ile birlikte gezen Başkan Özakcan, alış-veriş yaparak etkinliğe destek verdi.  
Efeler Belediyesi şehit olan tüm asker ve polisler için 'Memleketten Geldik' etkinliği öncesinde Mevlid-i Şerif okutarak helva hayrı yaptı.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelen yöresel yiyeceklerin tanıtım ve satışının yapıldığı 'Memleketten Geldik' etkinliği buruk bir törenle açıldı. Son günlerde peş peşe gelen şehit haberlerinin ardından Efeler Belediyesi tarafından etkinlik öncesi Mevlid-i Şerif okutularak helva hayrı yapıldı.

Etkinliğe Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan eşi Gülay Özakcan, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Efeler Kent Konseyi Kadın Meclisi yöneticileri ve üyeleri, muhtarlar, birim amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Hepinizin bildiği gibi son günlerde ülkemizde yaşanan, ulusça yüreğimizi yakan terör olaylarından dolayı şehit düşen tüm askerlerimize, polislerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne, Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.

Türkiye'nin dünyanın en güzel coğrafyasına sahip olduğunu ifade eden Başkan Özakcan, "Türkiyemizin, değişik yörelerinin kültürlerini, damak tadını bu etkinlikle Aydınlı hemşehrilerimiz ile buluşturmak istedik. Bu etkinliğimizde Trabzon, Gümüşhane, Gaziantep, Sivas, Tokat, Balıkesir, Rize, Kayseri ve Adana yörelerimize ait standlar var. Stand açarak yörelerinin kültürünü bizlerle buluşturan değerli misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Türkiye dünyanın en güzel coğrafyasına sahip. Ulusca zenginliklerimizi, farklılıklarımızı paylaştığımız ölçüde huzurlu, mutlu, barış içerisinde yaşayan bir Türkiye yaratabiliriz. Bütün arzu ve özlemimiz budur" şeklinde konuşarak Efeler Belediyesi Efeler Kent Konseyi Kadın Meclisi'ne de Aydın'a özgü yiyecekleri hazırlayarak şehitler için Halil İbrahim Sofrası kurdukları için teşekkür etti.

Başkan Özakcan'ın konuşmasının ardından şehitler için Mevlid-i Şerif okutularak dualar edilerek yemek ve helva hayrı yapıldı. Türkiye'nin çeşitli illerinin yöresel tatlarının ve satışının yapıldığı standları eşi ile birlikte gezen Başkan Özakcan, alış-veriş yaparak etkinliğe destek verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.