Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

4. Tematik Satranç Turnuvası yapıldı

SPOR 13.04.2017 - 16:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3542+ kez okundu.
 

4. Tematik Satranç Turnuvası yapıldı

Aydın’da 4. Tematik Satranç Turnuvası, Aydın Gençlik Merkezi’nde 90 sporcunun katılımı ile yapıldı. Turnuva sonunda 70 sporcu ödüllendirildi.

AYDIN- Ahmet Şerife Sanlı Ortaokulu tarafından düzenlenen 4.Tematik Satranç Turnuvası’nda bütün oyunlarda aynı açılış oynandı. Türkiye’de bir ilk olarak Ahmet Şerife Sanlı Ortaokulu tarafından başlatılan Tematik Satranç Turnuvaları bu yıl geniş bir katılımla tamamlandı. Turnuva Direktörlüğünü Mustafa Eynallı’nın yürüttüğü turnuvada her kesimden sporcunun katılımı ile sosyal bir ortamda keyifli mücadeleler yaşandı. Ahmet Şerife Sanlı Ortaokulu Okul Müdürü Abdullah Özcan Kardeş, “Turnuvaya katılan sporcuları gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ederim. Sporcuların tamamına yakınına madalya dağıtarak öğrencilerde erken 23 Nisan coşkusu yarattıkları için mutluyuz” dedi.
Aydın’da 4. Tematik Satranç Turnuvası, Aydın Gençlik Merkezi’nde 90 sporcunun katılımı ile yapıldı. Turnuva sonunda 70 sporcu ödüllendirildi.

AYDIN- Ahmet Şerife Sanlı Ortaokulu tarafından düzenlenen 4.Tematik Satranç Turnuvası’nda bütün oyunlarda aynı açılış oynandı. Türkiye’de bir ilk olarak Ahmet Şerife Sanlı Ortaokulu tarafından başlatılan Tematik Satranç Turnuvaları bu yıl geniş bir katılımla tamamlandı. Turnuva Direktörlüğünü Mustafa Eynallı’nın yürüttüğü turnuvada her kesimden sporcunun katılımı ile sosyal bir ortamda keyifli mücadeleler yaşandı.

Ahmet Şerife Sanlı Ortaokulu Okul Müdürü Abdullah Özcan Kardeş, “Turnuvaya katılan sporcuları gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ederim. Sporcuların tamamına yakınına madalya dağıtarak öğrencilerde erken 23 Nisan coşkusu yarattıkları için mutluyuz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.