Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

11. Yazarlar Festivalinin programı belli oldu

KÜLTÜR 27.07.2015 - 11:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3890+ kez okundu.
 

11. Yazarlar Festivalinin programı belli oldu

Didim’de bu yıl 11.si düzenlenecek olan Altınkum Yazarlar Festivalinin programı belli oldu.

Bu yıl ki festivale Sanatçı Fikret Hakan, Eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ, MHP İstanbul  eski Milletvekili Engin Alan, Gazeteci-Yazar Nedim Şener, Ünlü Şair Ahmet Selçuk İlkan  ile CHP İzmir Milletvekili Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay gibi ünlü isimler katılacak. Didim’de bu yıl 11.si düzenlenecek olan Altınkum Yazarlar Festivalinin programı belli oldu. Altınkum Yalı Caddesinde gerçekleştirilecek olan Festivale bu yıl yerel yazarlara da yer verildi. 28 Temmuz’da yerel yazarlarla başlayacak Festival’de 4 gün boyunca yerel yazarlar kitaplarını imzalayacak. 1 Ağustos Cumartesi günü ise Ulusal yazarlar okurlarıyla buluşacak. 28 Temmuz Salı günü Leyla Akgül, Ceyhun Tokgöz, Kevser Yeşiltaş, Vahap Bardakçı, Selda Davran ve Abbas Karabulut 29 Temmuz Çarşamba günü Kevser Yeşiltaş, Vahap Bardakçı ve Gülsüm Coşkun 30 Temmuz Perşembe günü Fatma Paksoy, Abdullah Kan, Bilge Altun ve Bekir İşlek 31 Temmuz Cuma günü Ahmet Zeki Yeşil, Nevin Işık, Menderes Akdağ ve Şeref Bilsel yer alacak. 1 Ağustos Cumartesi günü Prof. Dr. Üstün Dökmen, Nalan Tuntaş ve Erdal İrfan 2 Ağustos Pazar günü Gül Sunal, Banu Avar ve Esat Korkmaz 3 Ağustos Pazartesi günü Muazzez İlmiye Çığ, Sadık Usta ve Sinan Akyüz, 4 Ağustos Salı günü Fikret Hakan ve Cezmi Ersöz, 5 Ağustos Çarşamba günü Muzaffer İzgü ve Ahmet Zeki Muslu 6 Ağustos Perşembe günü Hakan Aygün, Canan Tan ve Nalan Tuntaş 7 Ağustos Cuma günü İlker Başbuğ, 8 Ağustos Cumartesi günü Engin Alan, Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan, 9 Ağustos Pazar günü Nihat Behram ve Canan Karatay, 10 Ağustos Pazartesi günü Nihat Behram ve Saygı Öztürk 11 ağustos Slı günü Ayşe Kulin ve Tayfun Talipoğlu, 12 Ağustos Çarşamba günü Nedim Şener, Mehmet Coşkundeniz Hayko Bağdat 14 Ağustos Cuma günü Emre Kongar ve Eren Erdem 15 Ağustos Cumartesi günü ise Mustafa Balbay okurlarıyla buluşacak. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise bu yıl Festivalin 11. Yapacaklarını yerel yazarlara da yer verdiklerini belirterek bu yıl da halkın katılımıyla güzel bir etkinlik yapmayı planladıklarını söyledi.
Didim’de bu yıl 11.si düzenlenecek olan Altınkum Yazarlar Festivalinin programı belli oldu.

Bu yıl ki festivale Sanatçı Fikret Hakan, Eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ, MHP İstanbul  eski Milletvekili Engin Alan, Gazeteci-Yazar Nedim Şener, Ünlü Şair Ahmet Selçuk İlkan  ile CHP İzmir Milletvekili Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay gibi ünlü isimler katılacak.

Didim’de bu yıl 11.si düzenlenecek olan Altınkum Yazarlar Festivalinin programı belli oldu. Altınkum Yalı Caddesinde gerçekleştirilecek olan Festivale bu yıl yerel yazarlara da yer verildi. 28 Temmuz’da yerel yazarlarla başlayacak Festival’de 4 gün boyunca yerel yazarlar kitaplarını imzalayacak. 1 Ağustos Cumartesi günü ise Ulusal yazarlar okurlarıyla buluşacak. 28 Temmuz Salı günü Leyla Akgül, Ceyhun Tokgöz, Kevser Yeşiltaş, Vahap Bardakçı, Selda Davran ve Abbas Karabulut 29 Temmuz Çarşamba günü Kevser Yeşiltaş, Vahap Bardakçı ve Gülsüm Coşkun 30 Temmuz Perşembe günü Fatma Paksoy, Abdullah Kan, Bilge Altun ve Bekir İşlek 31 Temmuz Cuma günü Ahmet Zeki Yeşil, Nevin Işık, Menderes Akdağ ve Şeref Bilsel yer alacak.

1 Ağustos Cumartesi günü Prof. Dr. Üstün Dökmen, Nalan Tuntaş ve Erdal İrfan 2 Ağustos Pazar günü Gül Sunal, Banu Avar ve Esat Korkmaz 3 Ağustos Pazartesi günü Muazzez İlmiye Çığ, Sadık Usta ve Sinan Akyüz, 4 Ağustos Salı günü Fikret Hakan ve Cezmi Ersöz, 5 Ağustos Çarşamba günü Muzaffer İzgü ve Ahmet Zeki Muslu 6 Ağustos Perşembe günü Hakan Aygün, Canan Tan ve Nalan Tuntaş 7 Ağustos Cuma günü İlker Başbuğ, 8 Ağustos Cumartesi günü Engin Alan, Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan, 9 Ağustos Pazar günü Nihat Behram ve Canan Karatay, 10 Ağustos Pazartesi günü Nihat Behram ve Saygı Öztürk 11 ağustos Slı günü Ayşe Kulin ve Tayfun Talipoğlu, 12 Ağustos Çarşamba günü Nedim Şener, Mehmet Coşkundeniz Hayko Bağdat 14 Ağustos Cuma günü Emre Kongar ve Eren Erdem 15 Ağustos Cumartesi günü ise Mustafa Balbay okurlarıyla buluşacak.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise bu yıl Festivalin 11. Yapacaklarını yerel yazarlara da yer verdiklerini belirterek bu yıl da halkın katılımıyla güzel bir etkinlik yapmayı planladıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.