Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yaşlılar artık yalnız değil...

YAŞAM 17.09.2015 - 15:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3616+ kez okundu.
 

Yaşlılar artık yalnız değil...

Germencik’te yaşlılar artık yalnız değil. Göreve başladığı günden itibaren sosyal belediyecilik çalışmalarıyla dikkat çeken Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, “Artık Yalnız Değilsiniz” projesi ile yaşlıları da unutmadı.

Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tespit edilen bakıma muhtaç yaşlıları ziyaret eden ekipler; sorun, ihtiyaç ve taleplerini dinliyorlar. Proje kapsamında, ihtiyacı olan kimsesiz yaşlıların ihtiyaçlarını gidermek, onların sevinç ve üzüntülerine ortak olacak birer dost kazandırmak üzere başlatılan çalışmalarla, onların her zaman yanlarında olduklarını hissettiren Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, yaşlılar tarafından ilgi ve sevgiyle karşılanarak yaşlılardan tam not aldı. İmkânları dâhilinde vatandaşlarının her türlü ihtiyacını karşılama ve hizmet etme gayreti içinde olan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın;  “Yaşlılar dün ile bugün arasında köprü vazifesi gören en değerli varlıklarımızdır. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak bizlerin öncelikli ve insani görevleri arasındadır. Yaşlılık, geçmişin muhasebesinin yapıldığı, tecrübe ve birikimlerin yeni kuşaklara aktarıldığı, anılarla yaşanılan bereketli bir dönemdir. Unutmayın ki, bir gün herkes yaşlanacaktır. Toplumumuzu bugünlere ulaştıran yaşlılarımızın kültürümüze ve yeni nesillere katkılarının bilincinde olarak, tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyor ve mübarek Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.  
Germencik’te yaşlılar artık yalnız değil. Göreve başladığı günden itibaren sosyal belediyecilik çalışmalarıyla dikkat çeken Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, “Artık Yalnız Değilsiniz” projesi ile yaşlıları da unutmadı.

Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tespit edilen bakıma muhtaç yaşlıları ziyaret eden ekipler; sorun, ihtiyaç ve taleplerini dinliyorlar. Proje kapsamında, ihtiyacı olan kimsesiz yaşlıların ihtiyaçlarını gidermek, onların sevinç ve üzüntülerine ortak olacak birer dost kazandırmak üzere başlatılan çalışmalarla, onların her zaman yanlarında olduklarını hissettiren Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, yaşlılar tarafından ilgi ve sevgiyle karşılanarak yaşlılardan tam not aldı.

İmkânları dâhilinde vatandaşlarının her türlü ihtiyacını karşılama ve hizmet etme gayreti içinde olan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın;  “Yaşlılar dün ile bugün arasında köprü vazifesi gören en değerli varlıklarımızdır. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak bizlerin öncelikli ve insani görevleri arasındadır. Yaşlılık, geçmişin muhasebesinin yapıldığı, tecrübe ve birikimlerin yeni kuşaklara aktarıldığı, anılarla yaşanılan bereketli bir dönemdir. Unutmayın ki, bir gün herkes yaşlanacaktır. Toplumumuzu bugünlere ulaştıran yaşlılarımızın kültürümüze ve yeni nesillere katkılarının bilincinde olarak, tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyor ve mübarek Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.